0 Läs mer >>
Bebisfilten med mormorsrutor och ugglor är klar. Det där med att fästa trådar drog ut på tiden så den kunde ha varit klar mycket tidigare :) Virkad i drops baby merino.
 
 
 
Popcrondräkten stickad i onion fino eko ull och nässelfiber fick svarta knappar.
 
Lillies top i onion eko bomull fick vita små knappar.
Rätstickad kofta i onion eko bomull fick större 15mm vita knappar isydda. Ett av mina favoritmönster! Har ännu en på stickorna, fast i en större storlek.
Hjärtkofta i onion fino eko ull + nässelfiber fick röda knappar.
 
Min första färgstickade kofta till bebis blev sådär stickmässigt. Inte så nöjd med mönsterpartierna då jag stickade aldelles för hårt men det blir bättre nästa gång. Släta svarta knappar syddes i.
 
 
 
 

Evighetsprojekten och...

0 Läs mer >>
Har svårt att hålla mig till få stickprojekt och jag drar mig väldigt länge för att sätta i knappar och fästa trådar. Men här kommer bilder på rätt många färdigställda projekt del 1.
 
 
Hatar att lägga upp bilder här men ja dessa stickade jag till min far i julklapp. Stickade i drops Fabel efter ett av drops mönster som jag ändrat på så det blev en bra passform till fars händer. Stickade på st. 3 och 3.5. Första paret vantar med en huva som jag gjort och det var riktigt roligt och lätt.
 
Min Deathly Hallows-kofta. Har nu kommit så långt att oket är stickat en bra bit upp, har dock glömt ta bild så här är en bild precis innan jag började på oket. Mönsterstickade tröjor är otroligt vackra men jag har svårt att få det snyggt och jämnt. Tänker hela tiden på att sticka lösare och ta med alla färger runt men endå blir det lite pösigt och stramt. Men det fixar nog till sig sen när koftan använt ett taf och tvättats.
 
Min storebror tappade för ett tag sedan bort sina vantar jag stickat. Så jag stickade nya med en annan sorts tumme än sist i ungefär samma garner som det förra paret.
 
 

Evighetsprojekten och...