0 Läs mer >>
Ja ibland blir allt inte som man tänkt. Läste galet fel på hur långt nystanet var och tänkte att "detta räcker definitivt till tröjan jag velat sticka ett tag" men det sket sig...
Garnet räcker väl knappt så att det blir en lagom stor väst till en 1,5-2åring.
Men det blir en väst till och det gör ju egentligen inget och då har jag en bra ursäkt att köpa lite nytt garn och börja om på tröjan ^^
 
Det skulle bli denna sötingen men nu blir det en motsvarande fast utan ärmar. Har stickat en sådan väst innan och jag blev så nöjd med den och Baby Merino garnet känns så lyxigt och varmt.
 
Garnet jag använder nu blåmelerat och skiftar färg ofta.
 
 
 

Inte som jag tänkt

0 Läs mer >>
Tröjan går framåt. Dock är jag en sådan som gillar att byta färg på saker jag stickar men nu blir det långa partier i enfärgat och det tar på mitt tålamod, men det går framåt.
 
 

1 1/2 ärm och ett ok ...

0 Läs mer >>
Ett par raggsockor till mig själv och ett par till en liten knod.
 
 
100% ull i de blå/grå/brun randiga och till de små har jag använt fabel prints garn.

Fler raggsockor

0 Läs mer >>
Nu börjar det närma sig kring 30rutor som är klara. Det går inte snabbt men jag har som vanligt för många saker på gång och skiftar ofta mellan arbetena. Så det kommer dröja ett tag innan jag äntligen kan börja virka ihop rutorna. Har märkt att det är perfekt att virka mormorsrutor när man tittar på t.ex. Breaking Bad.
Hur många ugglor som ska vara med på filten har jag inte bestämt än, men ska snart fundera ut ett mönster på alla rutor. Men det kommer vara många ugglor, det är ju de som gör filten så otroligt söt.
 
 

Ugglefilt del. 2